Disclaimer

Identiteit

Deze website, www.intdialect.com, is eigendom van Intdialect / De Dansschuur VOF. Het hoofdkantoor is gelegen in de Magdalenasteenweg 7, 2812 Muizen te België. Contact kan je opnemen via info@intdialect.com

  • Ondernemingsnummer: 0533.858.009
  • Bankrekeningnummer: BE91 0689 3884 8576

Algemeen

  1. Door toe te treden en/of door het gebruik van onze website, gaat u ermee akkoord om te voldoen met alle voorwaarden van deze Disclaimer
  2. Doorheen de tijd kunnen deze voorwaarden gewijzigd worden en daaropvolgend gebruik van onze website betekent dat u ook akkoord gaat met deze veranderingen.

Intellectueel eigendom

  1. Onze website, logo, teksten, afbeeldingen, namen en onze algemene communicatie zijn beschermd door de intellectuele rechten bescherming.
  2. Het is verboden om afbeeldingen, namen, logo’s of kleurencombinaties zonder uitdrukkelijke toestemming te kopiëren of te reproduceren.

Aansprakelijkheid

  1. Intdialect probeert zo goed mogelijk er voor te zorgen dat de informatie op deze site actueel, up-to-date en toegankelijk is en blijft.
  2. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website voor de gevolgen van het gebruik of het onbreken van informatie of een verkeerde voorstelling van de gegevens op deze website.
  3. Onze website kan, buiten onze macht, links naar andere websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze websites en bijgevolg ook niet aansprakelijk voor de inhoud ervan.

Geldende wetgeving

Deze Disclaimer zal worden beheerd, geïnterpreteerd en uitgevoerd in overeenstemming met de Belgische wet.