Veelgestelde vragen

Bestellen

Je hebt geen account nodig om een aankoop te doen. We slaan wel alle zaken op die we nodig hebben voor het verzenden van het product.

Bij elk product staat de lengte van het model en de maat die zij dragen en een maattabel. Om te kijken welke maat het beste past raden wij aan om dit goed in de gaten te houden. Bij een sweater wordt vaak de meest gekozen maat gekozen. Twijfel je bij een t-shirt? Dan kies je best de grootste maat.

1. Plaats een product in jouw winkelwagentje
2. Vul jouw adresgegevens in
3. Kies uit een van de betaalmogelijkheden
4. Plaats je bestelling door op ‘Bestelling plaatsen’ te klikken

Na je bestelling ontvang je een mail met een overzicht van jouw bestelling. Klopt er iets niet aan jouw bestelling? Laat het ons dan meteen weten. Er wordt ook ter informatie een factuur aan de mail toegevoegd, die hoef je natuurlijk niet opnieuw te betalen.

Betalen

VERZENDKOSTEN

Alle artikelen die bij ons worden aangekocht worden gratis verzonden via bpost, zowel in België als in Nederland.

 

RETOURKOSTEN

De kosten voor het retourneren of ruilen van je bestelling zijn voor eigen rekening. Ook dienen verzendkosten voor het eerste pakket altijd door de koper betaald te worden.

In Nederland en België kan je afrekenen via Bancontact, KBC Online, Belfius, ING Homepay, Visa, Mastercard, Maestro en iDEAL.

Nee, in onze webshop is het helaas niet mogelijk om te betalen via overschrijving. Dit door talloze problemen in het verleden. De betaalmethodes die je wel kan gebruiken vind je hierboven terug.

Wanneer je een order hebt geplaatst, wordt deze meteen verwerkt. Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk in te pakken en op te sturen. Wijzigen is hierdoor niet mogelijk. Wanneer je jouw bestelling wilt annuleren, raden wij je aan om contact met ons op te nemen via info@intdialect.com. De kans bestaat echter dat je bestelling al onderweg is. Van zodra deze is verzonden is het niet meer mogelijk om deze te annuleren.

Je ontvangt een factuur als aankoopbewijs. Je hoeft deze dus niet meer te betalen als je de betaling reeds hebt afgerond bij het plaatsen van de bestelling.

Verzenden

De levering naar België en Nederland duurt gemiddeld tien tot vijftien werkdagen. Doordat wij alles per stuk bestellen bij onze drukker duurt het steeds iets langer dan de gemiddelde webshop. Indien jouw product toch op stock is heb je dit binnen de 3 werkdagen.

Wij verzenden al onze pakketten met de Belgische vervoersmaatschappij bpost.

Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen zal de vervoersmaatschappij een briefje achterlaten met meer informatie. Het kan ook zijn dat hij/zij nog een keer een poging zal doen om je pakket af te leveren. Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling geplaatst is.

Dit is standaard niet mogelijk. Wens je toch jouw bestelling in één van onze verdeelpunten af te halen dan neem je even contact op via info{@}intdialect.com.

Retourneren

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst (op eigen kosten: zie retourkosten). De artikelen moeten onbeschadigd, ongewassen en niet vervuild worden geretourneerd met de labels nog bevestigd.

Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd. Artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd.
Wanneer kledingstukken beschadigd zijn of anderszins in onacceptabele staat verkeren, worden ze weer naar je teruggestuurd.

Binnen 14 dagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. We zijn niet verantwoordelijk voor kledingstukken die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd.

Aankoop in winkel

Niet alles wat op de website wordt verkocht. De kledij wordt naargelang de regio verkocht. Ga je langs in ons Aalsters verkooppunt dan zul je vanzelfsprekend enkel Aalsterse artikelen kunnen kopen. Wij hebben niet in elke stad een verkooppunt, de kledij van de desbetreffende stad wordt dan ook niet in een winkel verkocht. Meer informatie over onze verkooppunten vind je hier.

Cadeaubon

Om een digitale cadeaubon te schenken aan iemand dien je jouw e-mailadres op te geven en dat van de gelukkige zodat hij deze meteen in zijn inbox ontvangt. Natuurlijk kies je ook het bedrag dat je wil cadeau doen. Je kan kiezen tussen €10, €20, €50 en €100. Ten slotte kan je er nog een boodschap aan toe voegen en een leuke geschenkkaart selecteren.

De gelukkige ontvangt de cadeaubon van zodra deze is betaald.

Kijk even in je mailbox of deze cadeaubon niet in SPAM is beland.