Veelgestelde vragen

Bestellen

Je hebt geen account nodig om een aankoop te doen. We slaan wel alle zaken op die we nodig hebben voor het verzenden van het product.

Betalen

VERZENDKOSTEN

Alle artikelen die bij ons worden aangekocht worden gratis verzonden via bpost, zowel in België als in Nederland.

 

RETOURKOSTEN

De kosten voor het retourneren of ruilen van je bestelling zijn voor eigen rekening. Ook dienen verzendkosten voor het eerste pakket altijd door de koper betaald te worden.

Verzenden

De levering naar België en Nederland duurt gemiddeld tien tot vijftien werkdagen. Doordat wij alles per stuk bestellen bij onze drukker duurt het steeds iets langer dan de gemiddelde webshop. Indien jouw product toch op stock is heb je dit binnen de 3 werkdagen.

Retourneren

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst (op eigen kosten: zie retourkosten). De artikelen moeten onbeschadigd, ongewassen en niet vervuild worden geretourneerd met de labels nog bevestigd.

Aankoop in winkel

Niet alles wat op de website wordt verkocht. De kledij wordt naargelang de regio verkocht. Ga je langs in ons Aalsters verkooppunt dan zul je vanzelfsprekend enkel Aalsterse artikelen kunnen kopen. Wij hebben niet in elke stad een verkooppunt, de kledij van de desbetreffende stad wordt dan ook niet in een winkel verkocht. Meer informatie over onze verkooppunten vind je hier.

Cadeaubon

Om een digitale cadeaubon te schenken aan iemand dien je jouw e-mailadres op te geven en dat van de gelukkige zodat hij deze meteen in zijn inbox ontvangt. Natuurlijk kies je ook het bedrag dat je wil cadeau doen. Je kan kiezen tussen €10, €20, €50 en €100. Ten slotte kan je er nog een boodschap aan toe voegen en een leuke geschenkkaart selecteren.