Intdialect lanceert nieuwe merknaam

Deiremonteneir, Oilsjteneer, Gentenirre of Aentwaerpeneir: je kan er sinds kort mee pronken op je borst. Kledingstukken met een dialectische insteek was een idee van Marnix Verhulst (26) en groeide uit tot een echt merk. ‘Intdialect’ is nieuw op de kledingmarkt en beschikt over een assortiment van sweaters met verschillende opschriften. Sweaters online kopen deden we al massaal, nu kunnen we er dus ook bestellen met quotes of woorden in het dialect op.

Het dialect mag dan wel met uitsterven bedreigd zijn, het bleek wel de insteek van de nieuwste kledingcollectie ‘Intdialect’. Het merk wilt het dialect weer op de kaart zetten en beschikt daarom over een nieuwe sweaterlijn die voorzien is van dialectische woorden en sappige quotes. En zo’n item mag anno 2016 niet meer ontbreken in je kleerkast. Vlamingen zijn trots op hun afkomst en daarmee pakt ‘Intdialect’ nu uit in de vorm van hippe sweaters in verscheidene kleuren.

Van Deiremonne tot Aentwaerpe

Sweaters online kopen was al hotter dan hot, sweaters met daarop je eigen stad en dan nog eens ‘intdialect’ springt een trapje hoger. De sweatercollectie is voorzien van verschillende steden uit Vlaanderen. Ben je een rasechte Oilsjteneer of wil je pronken met enkel Oilsjt op je borst? Gentenirre of Deiremonteneir? Ook Aentwaerpeneiren worden niet aan hun lot overgelaten en kunnen kiezen voor een gepersonaliseerde sweater.

Het merk ‘Intdialect’ richt zich tot iedereen die zich met zijn of haar stad wil identificeren. Momenteel zijn het vier gemeenten uit Vlaanderen die de spits afbijten: Dendermonde, Aalst, Gent en Antwerpen. Al kan dat aantal naar de toekomst toe wel uitgebreid worden.

De sweaters online kopen kan nu eenvoudig via de webshop.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *